Hedendaagse Studieplanner voor SMC Los AngelesSanta Monica College met 30.000 studenten ligt maar 560 km van het wereldberoemde Silicon Valley verwijderd. Desondanks koos de universiteit voor de combi van SMART4Apex en SMART4Branding als developing duo, voor de ontwikkeling van haar studieplanner MyEdPlan.

De opdracht impliceerde een upgrading naar een hedendaagse ‘student vriendelijke’ applicatie. SMART4Apex nam de back- en frontend voor haar rekening en SMART4Branding het UX design. Als dank voor de opdracht vloog Sergei Martens (SMART4Apex) af naar de praktisch in Hollywood liggende opleiding, om daar de project betrokkenen een voor hen in stijl ontwikkelde ‘Film’poster te overhandigen. Men was, naast het feit dat het eindproduct in zeer korte tijd ontwikkeld was, hierdoor extra blij verrast. U begrijpt dat de poster een extra mooie plaats heeft gekregen binnen de ‘Hall of Fame’ van het College.